Jalkapallo Pelipaidat Manchester City ovat ehdottomasti seuraavan vuoden trendi. Valioliigan kärkijoukkue Manchester City haki tyylipuhtaan 4-0-voiton Swansean vieraana. City on voittanut tällä kaudella yhtä vaille kaikki valioliigaottelunsa. Ainoa pistemenetys tuli kauden toisessa pelissä, kun Everton venyi Etihad Stadiumilla 1-1-tasapeliin.

Puhumattakaan Strasbourgin Salmierin onnettomuudesta, joka teki hänen puolellaan 21. minuutti ja hieman innoittamana Alexander Oukidja. Tulos, 2-0 PSG: lle vain muutaman minuutin päässä alkupuoliskosta. Alsatian hyppääjä ja Jérémy Grimm, joka petti maalin 2 - 1.

Toinen puolisko hymyili hieman enemmän Strabourgoisille, jotka ottivat kaksi maalia (Daniel Alves 63., Draxler 78.) ja maalasi yhden (Blayac 88.). Ottelun lopussa Jérémy Blayac vähensi pisteet (88.), mutta pätevyys saatiin Pariisiin. Tervetuloa Manchester City Shop.