Onko uupumus syyttää Real Madridin huonoista esityksistä tällä kaudella? Kosketteko jalkapallo-uutisia ja Jalkapallo Peliasut? Barcelona teki suurimman osan kilpailijoistaan ​​viimeisestä menetyksestä, pelaamalla Real Sociedad 4-2 sunnuntaina. Zinedine Zidane on laskenut enemmän pisteitä kuin koko viime kaudella ja on 19 pistettä Barcelona jälkeen kun Villarreal voitti Bernabéun. Real Madrid ei ole luopunut Liga-nimestä huolimatta kamppailustaan ​​tällä kaudella.

Tulos jättää Barca valtavan johtavan kovaa kilpailijansa ja hallitsevat La Liga -mestarit Real Madrid, joka laski 1-0 Villarrealissa Santiago Bernabeuissa lauantaina yhdistääkseen pettymyskampanjaansa.

Madridilla on 11 pistettä vähemmän kuin tässä vaiheessa viime kaudella. Mestarien liigan voittaminen tarkoittaa väistämätöntä matkaa Club World Cupiin, joka usein isännöidään kaukaisissa paikoissa, juuttunut jo toimipisteiseen talviurheiluun. Se tyypillisesti lisää vielä kaksi lisälajia, semifinaaleja ja finaaleja ja vähentää jälleen lepoa ja toipumisaikaa, jonka pelaajat voisivat toisin nauttia. Se on unohtumaton kokemus käytettäväksi Jalkapallo Pelipaidat katsomassa peliä elää. Ovatko faneja valmiita?