Jalkapallo antaa meille paljon onnea ja innoissaan. Tämä on syy, miksi yhä useammat ihmiset ovat hulluja heille. Jalkapallo Pelipaidat on tullut hyvin suosittuja markkinoilla.

15 minuuttia pelattu ja Chelsea on tappiolla jo 0-2. Vastaavaa ei ole nähty Valioliigassa syksyn 2012 jälkeen. Tykkimiehet eivät vastaavasti olleet tehneet liigaotteluissa maaliakaan Chelsea-verkkoon peräti 572 edeltävällä minuutilla. Vaikka tämä, Chelsea edelleen suosittu fanien keskuudessa, ja Arsenal pelipaita on korkeampi kuin toiset.

Hyökkääjälle jäi helppo työ siirtää Arsenal jo 2-0-johtoon, kun Courtois oli jo pelattu tilanteesta ulos. Arsenal ei ole voittanut Chelseaa yhdeksään aiempaan liigakohtaamiseen. Nyt vain ihme voi enää estää tuonkin tilaston rikkoutumisen. Toinen jakso alkaa Emiratesilla noin 20.35 Suomen aikaa.