Sanomattakin on selvää, jalkapallo on herättänyt huomiota koko maailmassa. Kun katsomaan peliä, eläköön suosikki joukkue oikeudessa, voit tuntea ilmapiiri. Sitten pidät tätä. On olemassa suuri joukko faneja yllään Jalkapallo Pelipaidat lasten paikan päällä. He ovat hulluja ihana pelejä. Aiotteko liittyä niihin?

Marcan mukaan Barcelonan kapteeni Lionel Messi olisi viime kesänä päättänyt, ettei hän halua jatkaa nykyistä sopimustaan katalonialaisjätin kanssa. Toki, jos Messi pitää päänsä, eikä allekirjoita jatkosopimusta, on seuran etu yrittää myydä hänet jopa halvemmalla. Jos tukea häntä, mielestäni voit silti ostaa FC Barcelona pelipaita piristää niitä.

Siksi paras on vain odottaa. Messin tiedetään olevan varsin impulsiivinen. Päätös kesti noin kaksi kuukautta. Messi palasi Albiceleste-paitaan syyskuun alun Uruguay-ottelussa viimeistellen silloin voittomaalin. Toki siihen olisi tulossa selvä indeksikorotus myös Barcelonassa, mutta on selvää, että öljymiljardeilla voidellut PSG tai Manchester City pystyisivät nokittamaan selvästi.