Erityisesti argentiinalaistähti Angel Di Maria oli ilmiliekeissä ja kurmotti Barcaa kahden maalin edestä. Osumat syntyivät 18. ja 55. minuuteilla. Pariisilaisten muista maaleista vastasivat Julian Draxler 40. minuutilla ja Edinson Cavani 72. minuutilla. Ne saa enemmän ja enemmän faneja tukea, ne olisivat Jalkapallo Pelipaidat.

Barca-kavennus oli todella lähellä 85. minuutilla, mutta Samuel Umtitin kova pusku takatolpalta jysähti tolppaan. Toinen osaottelu pelataan Camp Noulla 8. maaliskuuta. Suurella ja mahtavalla Barcelonalla on neljän maalin takaa-ajoasemassa melkoisen tekemätön paikka. Ne monien fanien tukea, enemmän ja enemmän faneja ostaisi Paris Saint-Germain pelipaita tukea häntä.

Tiistain toisessa Mestarien liigan ottelussa Benfica kaatoi Dortmundin kotonaan 1-0. Ainoan osuman tehtaili Kostas Mitroglou 48. minuutilla. Dortmund-tähti Pierre-Emerick Aubameyang tyri rankkarin 10 minuuttia osuman jälkeen.