FA-cupin kolmannen kierroksen vedonlyönti on tuottanut sarjan merkittäviä draivoja, mukaan lukien ensimmäinen ottelu kilpailun tässä vaiheessa vuodesta 1932 Liverpool ja Everton välillä. Manchester United, Liverpool ja Arsenal kaltaiset tykkäämät ovat ottaneet tasapeliä alemmilla liigan sivuilla, jotka unelmoivat Jalkapallo Pelipaidat paremmin loistavia. FA-cupin kolmannen kierroksen ottelu on tehty, heittämällä paikallisia derbyjä, David vs Goliath-otteluita ja paljon muuta.

Hereford, jotka ovat jalkapallokaupungin seitsemännessä rivissä, kohtaavat 2016 Premier League -mestarit Leicester Cityssä, jos he onnistuvat voittamaan Fleetwoodin toisella kierroksella. Glenn Hoddle ja Jermain Jenas suorittivat Draconin toisella kierroksella Slough Townin ja Rochdalen välisen ottelun neljä muuta kuin liigaa, mutta kukaan ei tällä hetkellä taata kolmannen kierroksen paikkaa.

Liverpool isännöi Everton Anfieldissa Valioliigan sunnuntaina, ja kaksi katkeraa kilpailijansa saavat toisen mahdollisuuden mennä siihen FA-cupin 3. kierroksella alle kuukausi myöhemmin. Onko Liverpool pelipaita tukemaan heitä!