Bayern iski jo avauspuoliajalla kolme maalia hampurilaisvieraiden verkkoon, ja toisella jaksolla tahti vain kiihtyi. Robert Lewandowski pitää yllään Jalkapallo Pelipaidat viimeisteli ottelussa hattutempun. Hänelle merkittiin kotijoukkueen toinen, kolmas ja neljäs osuma. Lewandowskin maaleista ensimmäinen syntyi rangaistuspotkusta.

Kingsley Coman puolestaan pani melkoisen show'n pystyyn tultuaan 60. minuutilla vaihdosta kentälle. Coman viimeisteli vaihtonsa jälkeen yhdeksässä minuutissa kaksi maalia. Puhaltimet ovat hulluja ja onnea, ne kuluvat FC Bayern München pelipaita katsomaan ottelun.

Bayern johtaa Bundesliigaa viiden pisteen erolla Leipzigiin, joka kukisti lauantaina kotonaan Kölnin 3-1. Borussia Dortmund on sarjassa kolmantena.