Haluatko keskittyä jalkapallo-uutisiin ja Jalkapallo Pelipaidat? Seuraavat myrskyisä kesällä ja Vaikean alun Antoine Griezmann ei näytä takaisin hänen paras tasolle Atlético. Ranskalainen on saavuttanut kolme maalia viimeisimmissä kolmen ottelunsa Colchoneros-otteluissa. Paluu ensimmäisen kansainvälisen trikolori suunnitelma on johtanut myös jälleen esiintyvän huhuja siirto FC Barcelona.

Viime kesänä jo, Barcelona oli tehnyt pakottaa pään siirto ikkunan yrittää onnistua johtajia Atletico Madrid Antoine Griezmann. Hän mutisi jo sopimuksen seuraavana vuonna oli sidottu ainakin suullisesti, kerhojen välillä. Ja katalaanit eivät tietenkään ole muutti mielensä, mistä on osoituksena A Mundo Deportivo sunnuntaina.

Seuraava askel on "tiedottaa Atletico Barca haluaa rekrytoida Griezmann maksaa € 100 miljoonaa vapautumisensa lausekkeen vaan normaalia kautta neuvoteltu siirto" välttää lisäkustannukset verotuksellisesti. Näkemättä Antoine Griezmannia FC Barcelona Peliasu alla ensi kaudella ei todellakaan tule yllätyksenä.